Kamadó blog


Itt a tavasz, elő a grillekkel! De hogyan készülj a szezonra?
A legtöbb ember számára a kerti gillezés a nyár esték egyik legkedveltebb társasági gasztroélménye. De az igazi grillmesterek tudják, hogy a legideálisabb évszak erre az élvezetes tevékenységre a tavasz és az ősz, amikor nem mi, hanem csak a hús sül meg. Cikkükben sorra vesszük, milyen előkészületekre lesz szükséged.

BBQ maghő lista!
A barbecue sütési technikánál a három alapvető dolog melyre figyelned kell: A szmókerben vagy grillben a hőmérséklet tartás (fire management), valamint a rácshőmérséklet és a hús maghőmérséklet. A sütő konstans hőmérsékletének megtartása (fire management) és rácshő elérése sütőtől és sok körülménytől függ, de a húst fajtától függően a maghő, mint célhőmérséklet a legtöbb esetben fix. Ezúttal a maghőmérsékleteket szedtük neked listába.

A BBQ rubokról
Rub = Szárazpác. Ettől természetesen többet is érdemes tudni a barbecue technika egyik alapvető fűszerkeverékéről...

Gyártó a nagyító alatt: JD's BBQ
Az évek óta már hazánkban is hódító BBQ mániát felismerő újabb hazai fűszergyártó dobta piacra a kifejezetten BBQ célra kifejlesztett fűszerkeverék családját. Ismerjétek meg a jászberényi JD's BBQ fűszer márkát!