Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kamadó blog

Kamadó hírek
BBQ maghő lista!

BBQ maghő lista!

A barbecue sütési technikánál a három alapvető dolog melyre figyelned kell: A szmókerben vagy grillben a hőmérséklet tartás (fire management), valamint a rácshőmérséklet és a hús maghőmérséklet. A sütő konstans hőmérsékletének megtartása (fire management) és rácshő elérése sütőtől és sok körülménytől függ, de a húst fajtától függően a maghő, mint célhőmérséklet a legtöbb esetben fix. Ezúttal a maghőmérsékleteket szedtük neked listába. 
A BBQ rubokról

A BBQ rubokról

Rub = Szárazpác. Ettől természetesen többet is érdemes tudni a barbecue technika egyik alapvető fűszerkeverékéről...
Gyártó a nagyító alatt: JD's BBQ

Gyártó a nagyító alatt: JD's BBQ

Az évek óta már hazánkban is hódító BBQ mániát felismerő újabb hazai fűszergyártó dobta piacra a kifejezetten BBQ célra kifejlesztett fűszerkeverék családját. Ismerjétek meg a jászberényi JD's BBQ fűszer márkát!