Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BBQ pác fecskendő

2.689 Ft (2.117 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BBQ sütésnél ideális marinád injektor a nagyobb húsok páclével, marináddal történő inkjektálására.
Cikkszám: 0221-2
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás ha a termék készleten van: 2020. december 04.
Nem értékelt

Leírás

Húsfecskendő: Ezzel fecskendezd be a marinád pácot a grillezésre vagy BBQ sütésre váró húsba!

A pác inkjektálóval a nagyobb, több kg-os egyben sült húsok is szaftosak lesznek a sütés végére. Egész malac sütésénél is hasznos. A BBQ sütésnél bár a megfelelő technikát alkalmazva szaftos lesz a hús - pl. egy marhaszegy- de egy fokkal magasabb ízélményt érhetünk el ha marinádot fecskendezünk a húsba. Az USA-ban a babercue versenyeken például előszeretettel használnák ezt a technikát, hogy még inkább lenyűgözzék a bírákat a csak egy-egy falatra jutó, minél különlegesebb íz elérése érdekében.

A húsfecskendővel egyenletes távolságokban meghatározva fecskendezd be a páclevet. Tehát nem csak 1-2 helyen, hanem több szúrással kb 5-10cm távolságokkal több ponton. 

Méret: 150x25mm (tű hossza: 60mm)
A tű lecsavarható, külön elmosható. 

A húsfecskendő használata kisebb húsokkal:

Nagyobb méretű egész sertés lapocka marináddal injektálása

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.