Leírás
Chimichurry Ízesítésű Grill Só
A Chimichurri (csimicsurri) eredetileg egy argentin mártás, amit leginkább az ottani csodás BBQ marhasültekhez kínáltak. Mára azonban ez a szósz világszerte elterjedt, és nem csak mártásnak, de pácnak is kitűnő. Ennek a szósznak az ízvilágát eleveníti fel ez a só készítmény a benne található különböző fűszerekkel.
Használati mód:
A szobahőmérsékleten lévő húshoz ízlés szerint hozzáadjuk a Gonzalo granulált sót, majd 5 percig pihentetjük és rácsra tesszük.
Összetevők:
Hagyma, fokhagyma, petrezselyem, zöldhagyma, oregánó és bors.
Tipp:
A hagyományos durva sónál kisebb mennyiséget használjunk!
Eltarthatóság:
18 hónap
Száraz és jól szellőző helyen, túlzott fénytől és hőtől védve tárolandó!
Nem tartalmaz glutént és hozzáadott nátriumot.